trešdiena, 2009. gada 25. novembris

@TomsGrevins twitter x-mas party!

Šī gada 18. decembrī esmu nolēmis sarīkot Ziemassvētku ballīti. No visām pārējām ballēm tā atšķirsies ar to, ka uz to netiks pārdotas biļetes un par to informācija būs pieejama tikai maniem sekotājiem portālā twitter.com un tomsgrevins.blogspot.com!
Ballīte notiks Jelgavā, Raiņa 14, "POST" klubā - brīnišķīgā un, salīdzinot ar Rīgas izklaides vietām, milzīgā klubā, kura interjeru pagaidām nav pārspējis nekas, ko esmu redzējis Latvijā!
Ballītē kopā ar videoprojekcijām un salūtu notiks pēdējā "Pop Beats Poetry" izrāde šajā desmitgadē! Divās zālēs uzstāsies bezmaz vai visi mani draugi, kas jelkad sevi saukuši par dīdžejiem, būs pārsteigumi un, protams, dejas līdz rītam. Vakara vadītājs - Valdis Vasarnieks! Pilna programma ar uzstāšanās laikiem būs pieejama īsi pirms 18. decembra, taču ņem vērā, ka šoreiz nav plānoti nekādi dzīvās mūzikas priekšnesumi!
Lai saņemtu divas garantētas vietas Twitter ballītē, tev un tavam līdznācējam 2009. gada 18. decembrī ir jābūt 18 gadus veciem. Tev ir jāapņemas ievērot visus kluba iekšējās kārtības noteikumus (lai kādi tie būtu) un jāapzinās, ka kluba apsardze jums var liegt ieeju vai izraidīt no kluba jebkurā mirklī, ja izdomāsiet visai savādi uzvesties... :)
Lai reģistrētos bezmaksas ieejai divām personām (vēlreiz uzsveru - katrs sekošanās pieteikums saņem 2as!!! vietas viesu sarakstā, tavam līdznācējam/līdznācējai ir jāierodas klubā kopā ar tevi): a)tev ir jābūt reģistrētam Twitter lietotājam, kas pie profila informācijas ir norādījis savu īsto vārdu/uzvārdu! Īstajam, pasē rakstītajam vārdam/uzvārdam ir jābūt redzamam tavā profilā līdz pat 18. decembrim. Ja šis punkts nebūs ievērots, tu tiksi dzēsts no viesu saraksta. b) tev ir jāsāk sekot kontam tgxmasparty! Konts ir slēgts. Tā kā POST klubs tomēr nav tik milzīgs kā sporta arēna, tiks apstiprināti pirmie 700 (!!!) sekošanas pieteikumi. Šie cilvēki vēlākais 11. decembrī saņems tālākas norādes par nokļūšanu un iekļūšanu svētku ballītē!
Vakars ir ieplānots kā lieliska iespēja satikties sekotājiem ar sekojamajiem un otrādi. Bez lieku cilvēku piedalīšanās... Tomēr... Ja nesaņemsim 700 pieteikumus un, ja 18. decembra vakarā, laika posmā starp 22:00 un 00:00 nebūs ieradusies puse no viesu saraksta, ieeja klubā tiks atvērta arī cilvēkiem bez iepriekšējas reģistrācijas.
Tātad! twitter.com/tgxmasparty - spiežam "follow" un taisam frizūras ballei!
Mēs pa tam lāgam mazgāsim plates un trennēsimies miksēt dziesmas... :)
Uz tikšanos!

11 comments:

  1. "pēdējā "Pop Beats Poetry" izrāde šajā dekādē"

    Nākamgad neuzstāsies?

    Dekādes pirmais gads ir x1 un pēdējais - x0

    AtbildētDzēst
  2. Kas vel par Dj-iem uzstasies?

    AtbildētDzēst
  3. Mūzikas sabiedrība ir pieņēmusi, ka nākamā dekāde sākas nākamgad. Arī visa cilvēce 2000. gadu sagaidīja krietni krāšņāk kā 2001o! Tā kā...

    AtbildētDzēst
  4. Kad vērs vaļā to viesu kontu ?

    AtbildētDzēst
  5. Nekad. Tev ir jāpieprasa following request, lai pēcāk piekļūtu lapai...

    AtbildētDzēst
  6. Tam līdznācējam taču nav jābūt twitteristam ?!

    AtbildētDzēst
  7. Līdznācējs var būt kaut vai karatists! :)

    AtbildētDzēst
  8. bet es sapratu, ka dekāde ir 10 dienas :)

    AtbildētDzēst
  9. Tie ielūgumi būs kaut kā sataustāmi rokā vai kā tas notiksies?

    AtbildētDzēst
  10. euuu, es pieteicos jau vakardien, bet mani joprojām nav apstiprinājuši? kāpēc tā? it kā atbilstu visām prasībām.. :(

    AtbildētDzēst
  11. mani arī neapstiprinās, jo man twiterī naw un nebūs wārda un uzwārda ;)

    AtbildētDzēst