pirmdiena, 2010. gada 14. jūnijs

Radio smarža


Pēdējo mēnešu laikā daudz domāju un arī runāju par radio smaržu. Proti, radio ir jāsmaržo pēc radio. Kaut to tā būtu viegli aprakstīt vai izskaidrot... Tie cilvēki, kas saprot kāpēc radio smaržo un pēc kā tam ir jāsmaržo, agri vai vēlu strādā radio. Daži arī uztaisa paši savu radio...
Pēc nedēļas, laikā, kad šo rakstu, spēlēšu pirmo vakara šovu deviņarpus mēnešu laikā un, uzdrīkstēšos cerēt, ka šis notikums nebūs svarīgs man vienīgajam!
No nulles uzbūvēt radio nav viegls uzdevums. No nulles uzbūvēt radio šovu ir nedaudz vieglāk, vēl jo vairāk, ja reiz jau ir iedibinātas tradīcijas, kas šķietami pietrūkst daudziem... Taču "Radio 101" atvērtība pret klausītājiem nav tukšu salmu kulšana un ir pēdējais laiks to sākt izmantot!
ES VĒLOS TEV PIEDĀVĀT UZTAISĪT MANAM JAUNAJAM VAKARA RAIDĪJUMAM SAVU DŽINGLU!
Tā var būt uzruna (piemēram - Eu, Grēviņ, vai vari beidzot uzlikt kaut ko smagāku?, kāpēc šovakar Tu izklausies tik priecīgs, u.t.t.), tā var būt vārdu spēle (bez piemēriem), tā var būt īsa dziesma - zinu, ka tava fantāzija robežas nepazīst.
Noteikumi - lūdzu bez rupjībām, tavam džinglam/ziņojumam jābūt ne garākam par 15 sekundēm, un, lūdzu bez rupjībām!
Džingls ir jāsūta man uz e-pastu: toms@radio101.lv "mp3" formātā. Vienīgais kvalitātes nosacījums: lai var saprast ziņojuma/džingla tekstu! Gala apstrādi tāpat uzticēšu audio burvju mašīnām, kas visu līdz galam savedīs kārtībā!
Ja vēlies, lai tavs audio signāls atskan pirmajā raidījumā, pirmdien, 21. jūnijā, pēc 19:00, tavam signālam manā e-pasta kastē ir jāiekrīt ne vēlāk kā sestdienas, 19. jūnija pusdienslaikā!
Ja ir neskaidrības, droši raksti uz to pašu e-pastu: toms@radio101.lv

To be continued...

4 komentāri:

  1. Mrs. Trololo
    "Я очень рад, ведь я наконец возвращаюсь домой" http://ej.uz/trolololo

    AtbildētDzēst
  2. Tā viņš tagad būs. Kur tagad spēlē? Kādā radio stacijā ?

    AtbildētDzēst
  3. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst