trešdiena, 2009. gada 14. oktobris

MIXTAPE PROJECT - 001 - Antony's mixtape

Es vismaz gadu domāju par podkāstiem... Un gadu nonāku pie secinājuma, ka laikam tomēr negribu iedziļināties "podkāsta" būtībā. Man šķistu interesants podkāsts ar radiošova labākajiem momentiem, piemēram, reizi nedēļā, bet ja man jāuzņemas tā samontēšana uz saviem pleciem, tad atzīšos, ka esmu par slinku, lai kaut ko tādu darītu tikai tāpēc, lai man tāds podkāsts būtu.

Bet domājot par podkāstiem piedzima "Mixtape Project". Nekas jauns tas gan nav, jo visvisādus "mixteipus" esmu taisījis visu mūžu. Taču šoreiz noteikumi ir šādi: es miksēju dziesmas 80 minūšu garumā. Tu pēc tam to visu klausies. Tieši tādā secībā kā man ir ienācis prātā, bez jebkādiem komentāriem, kas traucētu mūzikai. Tas izklausās interesanti man un tāpēc ceru, ka tas izklausās interesanti arī tev! Tad nu startējam ar šo:
Entonijs Hogertijs ir tas pats Entonijs no "Antony & The Johnsons", kuriem pašā gada sākumā nāca klajā brīnišķīgs, nu jau piemirsts albums "The Crying Light". 5. janvāra naktī Entonijs viesojās britu dīdžeja Roba De Benka "draugu" raidījumā un, ejot cauri alfabētam, katram burtam piemēroja vienu sev tuvu dziesmu. Kā daudzi raidījumi, Benka "draugu" šova vairs nav. Taču no dažu gadu pārraidēm, tieši Hogertija divas stundas palikušas atmiņā kā muzikāli krāšņākais piedzīvojums, kurā dziesmas pastāstīja daudz jauna par šķietami pazīstamu mūziķi. Tāpēc šķita interesanti to visu piefiksēt arī atsevišķi, bez Entonija un Roba sarunām pa vidu. Vienkāršāk - šis ir tas, ko, visticamāk, Entonijs klausās uz austiņām lidmašīnā. Vai Bruklinas dzīvoklī. Vai gaidot iznācienu pirms kārtējā koncerta. Gan dažus no spožākajiem vokāliem mūzikas vēsturē, gan folka klasiku, gan savus draugus, gan Vorhola vampīru filmas skaņu celiņu...

MP3 fails ir saspiests "ciešamā" kvalitātē. Vari man pat nejautāt, lai atdalu dziesmas, jo to es nedarīšu. Ja grasies šo ierakstīt diskā, saviem spēkiem uztaisi noformējumu! Ja spēlēsi to i-podā, saglabā augšpusē redzamo variantu par "mixtape" vāciņu un tālāk padarbojies ar "i-tunes". Vari to spēlēt savā veikalā, restorānā, dzimšanas dienas svinībās vai klausīties vienatnē! Ja vēlies pateikties dzirdamajiem mūziķiem, pērc viņu ierakstus un ej uz viņu koncertiem! Ja vēlies pateikties man, uztaisi ballīti un uzaicini mani uzspēlēt plates!

001 - Antony's mixtape
  1. Sam Amidon – "Saro"
  2. Christian Death – "Stairs – Uncertain Journey"
  3. Nina Simone – "Dambala"
  4. Eddie Cochran – "I Remember"
  5. Metallic Falcons – "Four Hearts"
  6. Terry Callier - "The Golden Apples Of The Sun"
  7. Bob Dylan - "I Was Young When I Left Home"
  8. Nico – "Janitor of Lunacy"
  9. Julee Cruise – "Questions In A World of Blue"
  10. Kate Bush – "Oh England, My Lionheart"
  11. Cocteau Twins – "Half-gifts"
  12. Mark & The Mambas - "In My Room"
  13. OMD – "Souvenir"
  14. Alabama Sacred Harp Singers – "Rocky Road"
  15. Queen - "Bohemian Rhapsody"
  16. David Ruffin – "I’ve Lost Everything I’ve Ever Loved"
  17. Bjork - "All Is Full Of Love (Guy Sigsworth Mix)"
  18. Current 93 - "Soft Black Stars"
  19. Cocorosie - "God Has A Voice, She Speaks Through Me"
  20. Claudio Gizzi - "Old Age Of Dracula"

10 comments:

  1. Liels paldies par jauno klausāmo mixtape.

    AtbildētDzēst
  2. Nevis liels, bet milzīgs paldies!

    AtbildētDzēst
  3. he - tieši šovakar biju iecerējusi nodoties jaunu, klausāmu atklājumu meklēšanai!
    Tom, tu esi trāpījis tieši desmitniekā - tagad man ir un veselas 80min , vēl pie tam neizsakāmi lieliskas! Klausos un priecājos!
    Paldies! :)

    AtbildētDzēst
  4. Eh..Tiešām krāšņs piedzīvojums..Pārdzīvojums!! TĀĀĀDA Miermūzikas 80minūte..Vēl pagaidām neuzdrošinos klausīties kaut ko pēc Old Age of Drakula..lai neaizmūk trauslā noskaņa..Paldies par šo dāvanu,Tom!! (jāpasakās tač` tomēr)

    laura

    AtbildētDzēst
  5. No visas sirds PAL-DIES!

    AtbildētDzēst
  6. heya jaunibā Tom;) liels paldies par šo mixtape ari no Rozes;)
    ka jau vasara teicu-Tu esi mans mūzikas rūķis,kas vienmēr atnes labu mūziku-he he;)

    AtbildētDzēst
  7. Lādējot failu no tā Megaupload, Kaspersky antivīruss bloķē sekojošo lapu, kura atveras, bet kura itka tiekot izmantota, lai zagtu savarīgus datus.
    Mixtape fails gan noladējas labi.
    Vienīgi iesaku lietot antivīrusu programmas.

    AtbildētDzēst
  8. čau, Tom!

    te @toms.
    viens no vislabākajiem Rob Da Bank & Friends raidījumiem taču bija par kino skaņuceliņiem! :)


    http://www.qrip.org/2009/08/26/rob-da-bank-and-friends-2009-08-24-soundtrack-special/

    AtbildētDzēst