ceturtdiena, 2009. gada 17. decembris

TG Xmas Party - otrā instrukcija

Balle gandrīz klāt. Plates aizvien nav līdz galam nomazgātas, bet something wicked this way comes...

Line-up un transporta jautājumi tika atbildēti iepriekšējos ierakstos, tagad atbildēšu uz jūsu jautājumiem un paziņošu svarīgāko, kas jāpaziņo.
Vispirms, esam finalizējuši viesu sarakstu. Tagad ikviens no jums, kurš vēlaizvien uzdod jautājumu - vai es esmu reģistrēts, vai es tikšu iekšā (viss ok - mēs visi vēl apgūstam Twitter iespējas), var nospiest word documentā ctrl+f, ierakstīt savu uzvārdu un ieraudzīt sevi. Šī saraksta kopija atradīsies pie iekšā laidējiem ballē! Neko klāt pierakstīt vai izņemt ārā vairs nav iespējams.
Otrkārt, 18.12. vakarā, ja ir kādas neskaidrības, visu laiku darbosies POST kluba info tālrunis, kas palīdzēs tiem, kuri nomaldījušies vai neatceras cikos uzstājas īpašie viesi. Info tālruņa numurs ir 20349708!
Par nokļūšanu.
Tie, kuri brauc ar vilcienu vai mikriņu, skatās šo:

Starp citu, runājot par mikriņiem, mēs šodien pāris reisus izpirkām dalībnieku nogādāšanai, tā kā nebrīnieties, ja uz kādu no tiem nav biļešu... :)
Un rekur karte autobraucējiem:

Tagad jūsu neskaidrās lietas:
Q: Ja esmu reģistrēts dubultpasei, vai tas nozīmē, ka varu kādu ņemt līdzi?
A: Jā. Šī kāda vārds_uzvārds mums neinteresē, svarīgākais, ka klubā viņš iesoļo kopā ar reģistrētu cilvēku un atbilst visiem parametriem, lai drīkstētu ballēties. :)
Q: Interesanti, @tgxmasparty mani apstiprinās.
A: Nu jau vairs nē. Rekur lielais saraksts ar visiem, kuru vārdi ir sarakstā! Ja klubā būs vieta papildus apmeklētājiem, tad, sākot no pusnakts, būs iespēja iegādāties biļetes. To cena ir pieci lati vienam cilvēkam!
Q: Ja man ir līdzi jāņem pase, tad vai kāds to klubā sargās vai arī tā jābāž jakā uz masu pakarināmajiem?
A: Nekādu masu pakarināmo POST klubā nav. Tur ir gardarobe. Par tur atstātajām mantām gan neviens neatbild, bet domāju, ka kluba darbiniekiem tavu pasi nevajag. Es, ja ir nepieciešams, parasti pasi turu džinsu labajā kabatā. Nekad vēl nav izkritusi vai traucējusi dejot...
Q: Visi, kas ir apstiprināti @tgxmasparty sekotāji tiks klubā iekšā BEZ MAKSAS +1?
A: Tieši tā. Šķiet, šī gada sākumā kādā TV raidījumā kāds populārs latviešu mūziķis man pārmeta, ka es nekad neko nedaru BEZ MAKSAS... Tad nu @tgxmasparty ir mans mēģinājums laboties. Tāpat kā nav jāmaksā apmeklētājiem, nekādu honorāru nesaņem arī neviens no ballītes dalībniekiem, ieskaitot mani!
Q: Vai kaut kur var dabūt POST iekšējās kārtības noteikumus?
A: POST apsardze šobrīd tos raksta. Bet pa lielam, tie ir tādi paši kā jebkurā naktsklubā. Ja neesi V.I.P., kontrolē izdzertā alkohola daudzumu, neuzmācies pretējā vai sava dzimuma personām, kuras tev skaidri paskaidro, ka negrib, lai tām uzmācas, nekaujies, nebojā kluba interjeru/inventāru, pīpē tur, kur jāpīpē, nevis visur... Tikko noteikumi būs man atsūtīti, tos ievietošu webā!
Q: Kāds ir dresscode?
A: Man Ziemassvētki saistās ar spīdīgiem un krāsainiem apģērbiem... Ja nezini ko vilkt uz balli, paskaties M.I.A., MGMT, Empire Of The Sun un Klaxons videoklipus!
Q: Kā varēs dabūt limited edition TGXMASPARTY t-kreklus?

Krekli ir uzdrukāti. Tā kā es valkāju tikai S izmēra kreklus, arī šie dabonami būs tikai S izmērā! 10 meitenēm, 10 puikām. Tā kā abi ar Valdi Vasarnieku esam izštukojuši piesavināties divus, paliek 18! Par to iegādes kārtību tu neuzzināsi neko pirms nebūsi pārkāpusi/pārkāpis POST slieksnim piektdien.
Q: Kā ballītē plānots izmantot Tviteri?
A: Uz viena no diviem videoekrāniem visas nakts garumā mēs dzīvajā rādīsim tvītus! @tgxmasparty seko visiem saviem sekotājiem. Ja esi sekotāja/sekotājs tev nebūs pat jālieto tagi, vienkārši raksti ziņu un tā parādīsies uz ekrāna! Līdznācējiem vai biļešu pircējiem jāizmanto #tgxmas tags!
Pieļauju, ka vairāk ierakstu balles sakarā nebūs. Pārējo skaidrojam rakstot @tgxmasparty un es novēlu visiem neaizmirstamu vakaru!

5 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  2. Tu labāk saliec tos cilvēkus pēc alfabēta, citādi es jau iedomājos cik ilgi tur pie ieejas tiks meklēts katrs vārds... :D

    Lai viss izdodas! :)

    AtbildētDzēst
  3. fantastisks pasākums solās būt :)

    AtbildētDzēst
  4. Manuprāt, tas viss notiks uz kopīša. Apsargs nospiedīs Ctrl+f un ierakstīs vārdu, kā cilvēks ieiet - no saraksta tiek dzēsts. Nebūs nekādas problēmas atrast!

    Tiekamies rīt!
    /DidzisKO/

    AtbildētDzēst
  5. ja kāds gadījumā izvēlēsies ar mašīnu virzīties pa kartē norādīto ceļu uz Post klubu, tad vajadzētu zināt to, ka tā ir vienvirziena iela, kas braucama virzienā UZ staciju!

    AtbildētDzēst